Individualni pristup & vrhunska rješenja
BAKE OFF
BAKE OFF

Tvrtka koja preko dvadeset godina projektira u proizvodi pekarske i gastronomske peći (električne ili plinske), kao i komore za fermentaciju, koju svoju primjenu pronalaze u pekarama, slastičarnicama, pizzerijama, restoranima, pa sve do hotela ili supermarketa. Bake off svoju opremu projektira prema raznolikim zahtjevima, počevši od same pripreme proizvoda, mogućnosti pojedinih prostora pa tako i potrebnog kapaciteta, stavljajući pritom naglasak na funkcionalnost ali i samu estetiku.

Kako se sve više zahtijevaju uvijek svježi proizvodi, koji su dostupni tijekom čitavog dana, Bake off je posebnu pažnju posvetio razvoju linije pekarskih peći, koje se mogu slagati jedna na drugu, odnosno kombinirati i sa dr.elementima pripreme, poput pizza peći ili komora za fermentaciju. Na ovaj način, Bake off može svojim kupcima ponuditi opremu koja se lako i brzo instalira, koja ne zauzima puno prostora (jer se elementi slažu jedan na drugi), koju je lako koristiti (mogućnost memoriranja raznovrsnih programa rada i lako dostupne komande ) i održavati (zahvaljujući automatskom sustavu pranja). Estetski detalji su također pažljivo razrađeni, pa je opremu lako ukomponirati u svaki prodajni prostor.

LINIJA MISTRAL

Konvekcijske peći linije Mistral, projektirane su da bi olakšale i optimizirale pripremu različitih proizvoda, kao što su sve vrste kruha, slastičarskih proizvoda, pizze, itd. Korištenjem kompjuterizirane tehnologije, moguće je memorirati 80 programa za pripremu različitih proizvoda, optimizirajući sve parametre koji mogu utjecati na pripremu istih. Same peći su opremljene s automatskim sustavom za pranje. Peći ove linije su namijenjene za pripremi smrznutih, pred-pečenih te svježih pekarskih proizvoda direktno na prodajnim mjestima. 

LINIJA BEST FOR

Peći iz ove linije su rang konvekcijskih pećnica dizajniranih za potrebe pečenja u prodajnim prostorima, supermarketima, restoranima. Idealne su za pripremu kroasana, mini-pizza, kolača, peciva, svježeg kruha, smrznutog tijesta i predpečenih proizvoda. Peći sadrže kontrolnu ploču "touch screen" s mogućnošću memoriranja do 80 programa. 

LINIJA SNACK

Peći iz ove linije su konvekcijske električne peći, koje se odlikuju malim dimenzijama ali velikim potencijalom. Jednostavne su a korištenje, te mogu imati manualne ili digitalne komande. Vrata na ovim pećima se mogu otvarati odozgo prema dolje ili s lijeve na desnu stranu. Lako ih je uklopiti u svaki radni prostor, pa su tako svoju primjenu pronašle u kafićima, supermarketima, pizzerijama ili samoposlugama.

http://www.bakeoff.it

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija