Individualni pristup & vrhunska rješenja

O nama

O nama

Tvrtka Omrčen promet d.o.o. osnovana je još 1994. godine i od tada posluje kao jedan od vodećih dobavljača pekarske, slastičarske i gastro opreme. Danas tvrtka broji šezdeset šest zaposlenika, ima veliki broj uspješno odrađenih projekata (od opremanja manjih, pa sve do realizacije velikih industrijskih pekara), kao i dugu listu referenci koja dokazuje našu kvalitetu i koja je dostupna na zahtjev.

Nešto do čega posebno držimo i oko čega se maksimalno trudimo je naš individualni pristup prema svakom kupcu kao i pronalazak najboljih rješenja za njegove potrebe.
Dugogodišnjem iskustvom i stalnim razvijanjem i usavršavanjem, postali smo generalni zastupnici nekih od vodećih europskih proizvođača pekarske i gastro opreme, te smo stoga danas u mogućnosti svojim kupcima ponuditi vrhunska rješenja za sve njihove potrebe.

Posebnu pažnju ulažemo i u konstantno usavršavanje i edukaciju našeg stručnog tima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, jer smatramo da je potrebno pratiti tehnološke inovacije i ići u korak s brojnim novostima u svijetu pekarske i gastro opreme.

Kako bi bili što kvalitetniji uslugom prema svojim kupcima, uveli smo normu ISO 9001:2015.

Svojim kupcima također pružamo i mogućnost testiranja pojedine opreme iz našeg asortimana, u našoj testnoj kuhinji u Brezovici. Upravo iz razloga što je na tržištu prisutno jako puno sličnih proizvoda, od različitih dobavljača, vjerujemo da je potrebno pružiti kupcima mogućnost da neki uređaj najprije isprobaju te provjere da li isti odgovara njihovim potrebama i željama. Željeni termin za testiranje  potrebno je ugovoriti barem nekoliko dana ranije, kao i definirati detalje oko samih proizvoda  koji se žele pripremati. Rado ćemo Vas  ugostiti i upoznati,  a naš stručni tim će Vam prezentirati pojedini uređaj, te ga isprobati zajedno sa Vama na licu mjesta.


Za sve upite, slobodno nam se obratite na mail adresu prodaja@omrcen.hr ili na dolje navedene kontakte.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija