Individualni pristup & vrhunska rješenja

PEĆ OPTIMUS SMART BSEV101, ELEKTRIČNA S AUTOMATSKIM SUSTAVOM PRANJA I SONDOM ZA SREDIŠTE PROIZVODA

PEĆ OPTIMUS SMART BSEV101, ELEKTRIČNA S AUTOMATSKIM SUSTAVOM PRANJA I SONDOM ZA SREDIŠTE PROIZVODA

Šifra: 143362

NAZIV

KONVEKTOMAT ELEKTRIČNI  BSV071R

ŠIFRA

143362

PROIZVOĐAČ

BARON

MODEL

BSV101R

DIMENZIJE

ŠIRINA

930 mm

DUBINA

825 mm

VISINA

1040 mm

SNAGA

16Kw / V3N400

TEŽINA

165kg

KAPACITET

10 GN/1/1

KRATKI OPIS

 

 • Direktno naparavanje, sonda i automatsko pranje
 • Načini pripreme hrane; automatski s 95 isprobanih i spremljenih recepata, programirani s mogućnošću pohranjivanja vlastitih 99 programa u automatskom slijedu (do 9 ciklusa), manualni s 3 modela pripreme.
 • Kontrolna ploča SMART omogućava slijedeće funkcije i modele rada;
 • Konvekcijski način pripreme s combi-clima funkcijom od 30°C do 300°C
 • Kuhanje na pari 30-130°C, niska temperatura, forsirano kretanje pare
 • Kombinirano u rasponu od 30-300°C
 • Preko 95 testiranih i memoriranih programa
 • Karakteristike; 99 programa u 4 automatska ciklusa svaki, s funkcijom čuvanja.
 • Automatski sustav kontrole vlage CLIMA omogućava postizanje konstantnog  nivoa vlage u peći kada se peče konvencionalno ili na kombinirani način. Vrši  dvostruku funkciju, s jedne strane ubacuje vlagu, s druge izbacuje vlagu iz  proizvoda kad se premaši zadana vrijednost. Posebno pogodno za svježe proizvode koji ne sadrže istu količinu vlage iz dana u  dan, ali kada se pripremaju uvijek imaju istu konzistenciju. Nivo vlage unutar  peći konstanto se mjeri tijekom pečenja. Sustav omogućava postizanje istih  rezultata za isti proizvod pečen u različitim količinama.  Čuvanje hrane je funkcija koja omogućava držanje hrane vrućom kad ZADNJI  CIKLUS PRIPREME završi, omogućava serviranje „tople hrane i u pravo vrijeme“.  Proces pečenja je završen, sušenje zaustavljeno, a temperatura i vlaga se  kontroliraju AUTOMATSKIM SUSTAVOM ZA KONTROLU VLAGE .  Hrana ostaje i dalje sočna, preciznost održavanja temperature je 1 stupanj  Celzijusa, troši se jako malo snage…
 • Savjet - Jednom kad je pečena, hrana se može čuvati toplom samo određeno vrijeme,  koje ne smije prelaziti trenutačne zdravstvene i higijenske norme.  Nije preporučljivo za hranu koja zahtijeva posebnosti u pripremanju ( poput  svinjskog pečenja ) jer dugo izlaganje toplini, iako modificiranoj, može oštetiti boju hrane.  Ciklus ponovnog zagrijavanja-podgrijavanja; smatra se procesom zagrijavanja prethodno ispečene hrana, sve do temperaturi u jezgri do 65°C. To se mora  izvršiti u što kraćem roku, naravno poštujući higijensko/sanitarne norme. Za smrznute i ohlađene proizvode temperatura peći se postavlja na160°C, stavlja se proizvod i nakon nekoliko minuta, kad je to moguće, postavlja se sonda, i izvrši se privremena izmjena programa.
 • Prednosti  

Ovaj sustav dopušta ponudu «svježe pečenog proizvoda» po pitanju izgleda, ukusa i konzistencije, čak i nakon nekoliko dana čuvanja na +3°C. Uređaj je univerzalan i može izvršiti različite funkcije bez potrebe za dodatnom opremom.

 

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija