PROIZVODI

Široki asortiman

Širokim asortimanom proizvoda iz područja pekarstva, kuharstva i slastičarstva opremamo velika i mala postrojenja, prodajne prostore, kuhinje i slastičarnice. Proizvode koje nudimo, montiramo i puštamo u rad odlikuju se jednostavnošću, inovativnošću i kvalitetom, a naša servisna podrška omogućuje duži period učinkovitosti.

Individualni pristup i vrhunska rješenja
Brandovi

Naši svjetski poznati dobavljači

Bake-Off Italiana S.r.l.
×
Bake-Off Italiana S.r.l.

Bake off Italiana, tvrtka koja se pojavila na tržištu davne 1985. godine. Specijalizirala se za razvoj i proizvodnju pekarskih termoventilacijskih peći i to ponajviše za pečenja na licu mjesta. Njihovi uređaji svoju primjenu pronalaze u pekarama, slastičarnicama, pizzerijama, restoranima, hotelima, supermarketima. Peći se mogu kombinirati s drugim elementima kao što su pizza peć, komora za fermentaciju, postoljem te tako stvoriti jedinstveni koncept prema individualnim potrebama kupca.

Vidi proizvode
Boreas - Dal Mec S.r.l.
×
Boreas - Dal Mec S.r.l.

Talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom profesionalnih rashladnih uređaja, dio Dal Santo grupe. Boreas je robna marka koju proizvode za Omrčen promet, razvijena prema sugestijama naše tehničke službe u svrhu postizanja najboljih rezultata koje zahtijeva naše tržište, obzirom na teške uvjete rada posebno tijekom ljetnog perioda i turističke sezone gdje uređaji rade preko svojih standardnih kapaciteta. Stoga su ugrađene komponente koje podržavaju rad u visokoj ambijentalnoj temperaturi i vlazi.

Vidi proizvode
Brx S.r.l.
×
Brx S.r.l.

Talijanska tvrtka koja uvodi nove standarde što se tiče izgleda prodajnih prostora pekarnica i slastičarnica. Tvrtka se sastoji od tim ljudi koje čine iznimni dizajneri i koji ideje provode u djela već više od 20 godina. Estetika i funkcionalnost na prvom mjestu uz stalno osluškivanje želja i potreba tržišta. Kreirali su nekoliko linija vitrina za prodajne prostore (toplih, hladnih i neutralnih), vitrina pekarske proizvode. slastice i sladolede čiji van vremenski izgled daje novu dimenziju u prezentiranju proizvoda potrošačima.

Vidi proizvode
CEPI SpA
×
CEPI SpA

Talijanska tvrtka koja je osnovana 1985. godine, te koja se vrlo brzo profilirala kao jedna od vodećih proizvođač industrijskih postrojenja za skladištenje, doziranje i automatizaciju. Tvrtka proizvodi sustave za skladištenje i doziranje brašna u vanjskim i unutarnjim silosima izrađenim od raznih visoko kvalitetnih materijala, sustave za skladištenje i doziranja mikro sastojaka u obliku praškastih proizvoda te tekućina. Svi su sustavi opremljeni automatskim kontrolama i upravljanjem koji korisnicima omogućava da iz ureda prate proizvodni proces, od samog početka doziranja pa sve do faze kada je kompletan zamjes spreman za miksanje.

Vidi proizvode
Europa S.r.l.
×
Europa S.r.l.

Talijanska tvrtka koja se specijalizirala u proizvodnji profesionalnih peći za pekarnice manjih i srednjih kapaciteta, hotele i pizzerije. U njihovom asortimanu nalaze se modularne, etažne (parne i ciklotermičke) i roto peći. Te su peći rezultat rada čitavog tima stručnjaka koji kontinuirano ulažu u razvoj i istraživanje. Posebnu pažnju tvrtka ulaže u projektiranje peći koje omogućuju znatnu uštedu energije.

Vidi proizvode
Gami S.r.l.
×
Gami S.r.l.

Neizostavan odabir u radu s čokoladom. Njihovi uređaji za čokoladiranje jednako se primjenjuju u velikim pogonima kao i u malim zanatskim slastičarnama i čokoladirnicama, bilo da se izrađuje čokoladni suvenir ili proizvod za široku potrošnju. Svakodnevno surađuju s renomiranim slastičarskim stručnjacima koji im pomažu u razvoju uvijek novih tehnologija. Čokolada je savršena i ne trpi pogreške u proizvodnji gdje bi taj krajnji izgled ikako mogao biti narušen.

Vidi proizvode
Gatzelakis K. & Sons S.A.
×
Gatzelakis K. & Sons S.A.

Grčka tvrtka koja je osnovana davne 1970. godine i od tada konstantno radi na usavršavanju proizvodnje linija za srednje i industrijske pekarske pogone. Zahvaljujući kvaliteti i konstrukciji Gatzelakis linija, moguće je znatno olakšati, ujednačiti i ubrzati proizvodnju baklava, pita, tortilja, bureka i sličnih proizvoda.

Vidi proizvode
Heegen S.r.l.
×
Heegen S.r.l.

Talijanska tvrtka koja, pod zajedničkim nazivom rashladnih uređaja Silfer, već niz godina proizvodi vertikalne izložbene vitrine za torte, kolače, praline, sendviče, vina, sireve i slično. Zahvaljujući širokom asortimanu, njihovi proizvodi svoju upotrebu pronalaze u restoranima, slastičarnicama i trgovinama gdje proizvod, osim ukusa, mora mamiti i svojim izgledom; lijepo prezentiran, a ujedno čuvan u idealnim uvjetima.

Vidi proizvode
Koma B.V.
×
Koma B.V.

Nizozemska tvrtka koja preko sedamdesetak godina prednjači u proizvodnji opreme za hlađenje prvenstveno u industrijskom pekarstvu. Stalnim ulaganjem u razvoj inovativnih rješenja, vodeću poziciju sigurno će zadržati i u budućnosti. Dugi niz godina Koma se osim tehničkim dijelom bavi i tehnološkim, proučavajući proizvod koji je potrebno ohladiti, zamrznuti ili očuvati, a prikupljena znanja koristi u projektiranju i izradi postrojenja i sustava za očuvanje pekarskih i slastičarskih proizvoda prema najvišim tehničko-tehnološkim principima.

Vidi proizvode
Mimac Italia S.r.l.
×
Mimac Italia S.r.l.

Talijanska tvrtka koja se profilirala proizvodnjom strojeva za slastičarstvo poglavito uređajima za proizvodnju keksa. Svojim strojevima jamče proizvodnju svih vrsta keksi od prhkog tijesta, bilo preko mlaznica ili rezanja željenih oblika žicom ili pak doziranja putem pumpe za biskvitna tijesta. Mogućnosti su gotovo neograničene. Uz ove uređaje u asortimanu se nalaze razne punilice kojima se i manje linije mogu optimizirati i djelomično automatizirati jedan srednji slastičarski pogon.

Vidi proizvode
Rademaker B.V.
×
Rademaker B.V.

Nizozemska tvrtka koja se u zadnjih 30-ak godina profilirala u proizvodnji industrijskih, pekarskih proizvodnih linija koje ispunjavaju zahtjeve kupaca diljem svijeta. Rademaker je u svoja inovativna rješenja za pekarsku industriju uspio uklopiti i pekarsku tradiciju te tako je postao jedan od vodećih svjetskih proizvođača linija za kroasane, pite, quiche, pizze, kruh i ostale proizvode od tijesta. Postupak razvoja pojedine linije počinje u Rademakerovom tehnološkom centru, gdje se najprije testiraju proizvodni procesi i recepti. Ova tvrtka je pouzdan i iskusni partner, u tehničkom i tehnološkom smislu, koji pruža inovativna rješenja s posebnim fokusom na potrebu prilagodbe kupcu, što opet jamči zadovoljstvo korisnika i visoko kvalitetan gotov proizvod.

Vidi proizvode
Ringoplast GmbH
×
Ringoplast GmbH

Njemačka tvrtka koja proizvodi plastične artikle namijenjene za skladištenje i transport proizvoda. Proizvedeni su u skladu s najvišim standardima kvalitete i higijene. Osluškujući uvijek nove trendove izradili su širok asortiman košara za kruh, košarica za fermentaciju, posebnih plastičnih posuda s protokom zraka za manipulaciju proizvodima, a da bi istovremeno zadržavanjem njihovu kvalitetu.

Vidi proizvode
Rollmatic S.r.l.
×
Rollmatic S.r.l.

Talijanska tvrtka s iskustvom više od dvadeset i pet godina, specijalizirana za proizvodnju strojeva za pekarstvo i slastičarstvo. Uređaji su robusni i pouzdani, rad im je temeljen na tradicionalnom pristupu pripremi slastica i tajnama zanatskih slastičarnica. U paleti proizvoda ističu se laminatori, planetarne mješalice kao osnovni alat svakog slastičarskog pogona, a poznati su i po rezačicama za kruh.

Vidi proizvode
Rotisol France INC.
×
Rotisol France INC.

Francuska tvrtka poznata širom svijeta po proizvodnji nekoliko linija ražnjeva za pečenje peradi i ostalih vrsti mesa. Efektnog su dizajna i lijepo se uklapaju u prodajne prostore, kampove i ugostiteljske objekte. Hrana izgleda vrlo primamljivo izgledom i mirisom, te je takav ražanj pravi odabir za spoj tradicionalnog i modernog kuharskog izričaja. Ražnjevi se izrađuju u električnoj i plinskoj izvedbi što ih čini dostupnim za ugradnju na gotovo svakom mjestu.

Vidi proizvode
Schneider GmbH
×
Schneider GmbH

Njemačka tvrtka specijalizirana za proizvodnju sitnog inventara. Zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnih materijala kao i stalnim širenjem asortimana, zadovoljit će se i najzahtjevniji kupci. Danas se u ponudi može pronaći profesionalni slastičarski, pekarski i kuharski pribor, razni kalupi, dresir vrećice, izložbeni stalci za torte i kolače, strugači, sita, lopatice, noževi, rezači, kistovi i sl.

Vidi proizvode
Tecnomac, Castel MAC Srl
×
Tecnomac, Castel MAC Srl

Tvrtka Castel Mac od vodećih talijanskih proizvođača uređaja za hlađenje, zamrzavanje i naglo zamrzavanje, zahvaljujući svom dobrom poznavanju i istraživanju različitih načina hlađenja. Castelmac svoje uređaje plasira u dvije divizije, Icematic i Tecnomac, koje su se s vremenom individualno razvile i profilirale, pa je tako danas Icematic tvrtka koja se bavi ledomatima, dok Tecnomac proizvodi rashladne uređaje namijenjene pekarstvu, slastičarstvu i ugostiteljstvu.

Vidi proizvode
VMI Mixing
×
VMI Mixing

Francuska tvrtka koja je jedna od vodećih znalaca u pripremi tijesta-zamjesu. Velik broj modela mješalica za tijesto omogućit će svakom kupcu ispravan odabir. Od male zanatske pekarnice do industrijskih postrojenja. Ulaganje u razvoj i korištenje kvalitetnih materijala ovu su tvrtku uzdigli u sam vrh svjetski poznatih proizvođača mješalica.

Vidi proizvode
Doinghaus cutting and more GmbH & Co. KG
×
Doinghaus cutting and more GmbH & Co. KG

Njemačka tvrtka koja proizvodi strojeve za ultrasonično rezanje kolača. Ultrasonični stroj je savršeno prikladan za rezanje mekih, kremastih, ljepljivih, višeslojnih ili smrznutih prehrambenih proizvoda precizno, ravnomjerno i higijenski. Oštrica vibrira do 20.000, 30.000 ili 35.000 puta u sekundi i tako bez napora klizi kroz različite proizvode. Vibracijama je površinsko trenje svedeno na minimum – rez bez pritiska ne ostavlja nikakve tragove oblikovanja na rubovima rezanja.

Vidi proizvode
Intercontinentale Ziegra EismaschinenGmbH
×
Intercontinentale Ziegra EismaschinenGmbH

Njemačka tvrtka za proizvodnju leda za različite namjene, nama najinteresantnija uporaba leda u ljuskicama ili tekućeg leda u pekarstvu. Gledajući trendove u kojima dominira što hladniji zamjes i što dulja fermentacija, uređaji za led više su nego dobrodošao alat u proizvodnom procesu.

Vidi proizvode
WP Bakery Technologies (Lebensmitteltechnik GmbH)
×
WP Bakery Technologies (Lebensmitteltechnik GmbH)

Njemačka tvrtka, dio WP grupacije sa sjedištem u Dinkesbühlu, najpoznatija po ponudi etažnih i roto peći, automatskog sistema punjenja i pražnjenja peći te linija za peciva. U ovom dijelu se svakako izdvaja etažna peć Matador sigurno najpoznatija etažna peć na tržištu s tradicijom duljom od 60 godina. Na svim pećima sustavno se radi na implementaciji novih tehnologija u smislu uštede energije i zaštite okoliša. Linije za peciva su fleksibilne, širokog raspona kapaciteta i težina te se mogu prilagoditi raznolikim zahtjevima kupaca dok pritom zadržavaju profesionalan i kvalitetan proces koji donosi izniman krajnji proizvod.

Vidi proizvode
WP Industrial Bakery Technologies GmbH
×
WP Industrial Bakery Technologies GmbH

Njemačka tvrtka, dio WP grupacije sa sjedištem u Tammu, radi na razvoju cjelovitih industrijskih rješenja za pekare. Cilj tvrtke je poboljšanje i automatizacija cijelog proizvodnog procesa. Njihovi projekti primjenjivi su prvenstveno u industriji i jedna su od malobrojnih tvrtki koja može pratiti projekte od same ideje pa do realizacije.

Vidi proizvode
WP Haton BV
×
WP Haton BV

Nizozemska tvrtka, članica WP grupe, koja je specijalizirana za projektiranje i proizvodnju cjelovitih koncepata za automatsku obradu tijesta. Iz ponude WP Hatona svakako se izdvajaju djelilice za meka tijesta, već odmorena i djelomično fermentirana. Patentiranim sustavom voluminatora dijeljenju se pristupa na „prijateljski“ način bez uništavanja strukture, a i dalje s iznimno točnom odvagom. Na ove uređaje nadovezuju se konusni oblikovači, intermedijalne komore, frkalice, sve što čini jednu kompletnu liniju za obradu tijesta prije završne fermentacije i pečenja.

Vidi proizvode
WP Kemper GmbH
×
WP Kemper GmbH

Njemačka tvrtka, članica WP grupe, koja u svom asortimanu nudi miješalice za tijesto – spiralne, s duplom spiralom, s posebnim alatima za miješanje kao i kompletne sustave automatskog procesa zamjesa za industrijsko pekarstvo. Osim miješalica, tvrtka WP Kemper se afirmirala na svjetskom tržištu i kao proizvođač velikih industrijskih linija za peciva.

Vidi proizvode
Servis i skladište rezervnih dijelova