Fermentacija
Fermentacija
Komora za fermentaciju
Prikazan je samo dio našeg asortimana, za više informacija kontaktirajte nas na prodaja@omrcen.hr
Fermentacija nizozemskog proizvođača KOMA.
- Raspon temperature: +30 °C / +40 °C.
- Dizajn: 3+ kolica.
- Kapacitet: neograničeno.
Fermentacija
Korištenje pravog rješenja za fermentaciju ključno je u vašem proizvodnom procesu. Pobrinite se da proces fermentacije bude optimalan za svaki proizvod, kako bi nakon pečenja imali najbolju moguću kvalitetu.
Poboljšajte svoju fermentaciju
- Održavanje kvalitete i okusa proizvoda. Bitan dio ispunjavanja visokih očekivanja krajnjeg potrošača.
- Stvorite dosljedan ponovljivi proces, održavanjem potpune kontrole nad cirkulacijom zraka, relativnom vlagom i temperaturom.
- Svaki proizvod ima istu fermentaciju, bez obzira na položaj na kolicima ili stalku.