Usporena fermentacija
Usporena fermentacija
Usporena fermentacija
Prikazan je samo dio našeg asortimana, za više informacija kontaktirajte nas na prodaja@omrcen.hr
Uređaji za usporenu fermentacije nizozemskog proizvođača KOMA.
- Raspon temperature: -20 °C / +40 °C.
- Dizajn: 3+ kolica.
- Kapacitet: > 300 kg/sat.
KOMA CDS je prva komora za usporenu fermentaciju na svijetu koja kontrolira razinu vlažnosti pomoću tehnike aktivnog isparavanja vode iz unutrašnjosti. Zbog inteligentnog računalnog sustava, fermentacija nikad nije bila lakša. Ne postoji ograničenje broja kolica. Idealno za srednje do velike količine.
Savršeno vrijeme pečenja, najbolja kvaliteta i bez noćnih smjena u proizvodnji samo su neki od čimbenika koji se mogu postići uvođenjem usporene fermentacije u proizvodni proces.
Usporena fermentacija donosi mnoge prednosti
- Optimizirajte svoj ciklus pečenja pravilnom prilagodbom fermentacije. Na taj način proizvod se u potpunosti fermentira do željenog vremena pečenja.
- Poboljšanje kvalitete i okusa proizvoda. Bitan dio ispunjavanja visokih očekivanja krajnjeg potrošača.
- Niži troškovi osoblja, bez noćne proizvodnje.
- Stvorite dosljedan ponovljivi proces kontroliranjem cirkulacije zraka, relativne vlažnosti i temperature.