Rademaker B.V.

Filteri

Prikazan je samo dio našeg asortimana, za više informacija kontaktirajte nas na prodaja@omrcen.hr

Linije nizozemskog proizvođača RADEMAKER B.V. 

LINIJA ZA KRUH - Rademaker industrijska linija za kruh dizajnirana je za srednje i industrijske pekare. Od kruha u kalupu do zanatskog kruha s visokim udjelom vode i od pred-fermentiranog do „zelenog“ tijesta. Fleksibilnost i brze promjene tijekom proizvodnje moguće su zahvaljujući jedinstvenom modularnom dizajnu i različitim mobilnim jedinicama. U usporedbi s drugim industrijskim linijama, ovaj koncept rezultira kraćim periodom povratka investicije tako da je ova linija postala jedna od najpoželjnijih na tržištu. Linija za kruh razvijena je za proizvodnju širokog raspona proizvoda, kako za srednje tako i za industrijske pekare. Kapacitet je od 500 do 9.000 na sat, jednake kvalitete sat po sat, dan po dan, godinu po godinu.

SIGMA LAMINATOR - Ovaj laminator je razvijen da bi kontinuirano proizvodio konzistentne trake tijesta u pekarama srednje veličine kao i industrijskim pogonima. Može laminirati traku tijesta do 512 slojeva, ovisno o kapacitetu i konceptu linije. Red veličina u kapacitetu je od 250 do 10.000 kg tijesta na sat, sat za satom, dan za danom, godinu za godinom. Razvoj linije za laminiranje je ključni dio asortimana Rademakera. Misija je ponuditi laminator koji proizvodi najbolje moguće trake tijesta za pekarske proizvode. Linije za laminiranje se prolagođavaju potrebama kupca; ovisno o volumenu proizvodnje, tipu masnoće koja se koristi, broju potrebnih slojeva tijesta, željenoj debljini i metodi stanjivanja tijesta.

LINIJA ZA KROASANE - Kroasan linija je među prvim Rademaker pekarskim linijama. Rademaker je širom svijeta prepoznat kao vodeći proizvođača ovakvih linija. Imate li potrebu za tipičnim regionalnim proizvodima kao što su npr. talijanski ili španjolski tip kroasana, Medialuna (tradicionalni argentinski proizvod), kroasani bez glutena ili s duljim rokom trajanja? Zna se da se različiti proizvodi rade u različitim zemljama i regijama i Rademaker može ponuditi razna tehnološka rješenja. Iza linija stoji učinkovita proizvodnja i izvrstan proizvod. Potpuno automatske linije predstavljaju najnovija postignuća u tehnologiji što rezultira velikim uštedama u proizvodnji svježih i smrznutih kroasana.

LINIJA ZA LISNATE PROIZVODE - Univerzalna slastičarska linija može biti nadopunjena mnogim opcijama koje oblikuju proizvod, a pogodna je i za mono ili multi proizvodnju. Kako bi se povećala svestranost, proizvodna linija također može biti opremljena brojnim alatima dizajniranim za brzu i jednostavnu izmjenu na liniji. Proizvodi se mogu dekorirati putem depozitora, npr. sa žumanjkom jajeta. Također, neki od dostupnih uređaja su uređaj za raspršivanje vode, univerzalni raspršivači te aplikatori voća ili sira. Svaka radnja vrši se automatski. Kapaciteti ovise o veličini i težini proizvoda, ali svakako između volumena proizvodnje srednjih i industrijskih pekara.

LINIJA ZA TANKU VRSTU PROIZVODA - Rademaker je transformirao tradiciju prošlosti u umjetničko djelo svojom linijom za ovu vrstu proizvoda. Razvoj linija je jedna od ključnih kompetencija tvrtke Rademaker. Linija za proizvodnju tankih vrsta proizvoda (flat bread) proizvodi uniformirane trake tijesta, a zahvaljujući tehnologiji laminiranja moguće je proizvesti brojne vrste recepata za ovaj zdravi krušni proizvod raznih oblika i veličina.

Rademaker nudi kompletno rješenje ako želite proizvoditi samo bazu za pizzu ili kompletnu pizzu s nadjevom. Zahvaljujući modularnom dizajnu, visokoj fleksibilnosti i različitim proizvodima, proizvodnja pizza bit će iznimno učinkovita. Linija je dizajnirana po svim higijenskim standardima, s brzim i lakim promjenama alata i mogućnostima čišćenja.

LINIJA ZA PROIZVODNJU PIZZE - Linija je pogodna za pizze raznih oblika i veličina, pred-fermentiranih ili fermentiranih u liniji, kao i za alternativne proizvode kao pizza baguet, pizza štapići i sl. Radna širina linije varira između 600 mm do 1.600 mm, a kapacitet tijesta ide do 14.000 kg/sat.

LINIJA ZA PITE I QUICHE - Rademaker proizvodi linije za pite, Quiche i Pastel de nata (kolač od jaja) za vrlo širok krug kupaca diljem svijeta. Proizvodne linije izrađene su od modula s provjerenim tehničkim konceptima i poznate su po izuzetnoj kvaliteti proizvodnje koja počinje preciznim postavljanjem kalupa. Nadalje, servo pogonska preša opremljena je jedinstvenim kompenzacijskim mehanizmom koji osigurava savršeno oblikovanje tijesta s minimalnim otpacima. Kontrolni sustav se može lako postaviti na željenu razinu udara dok će sistem sam voditi računa o vanjskim podešavanjima postavki.