Rješenja

Filteri
BAGUETTA linija
Rješenja

BAGUETTA linija

CLASSICA linija
Rješenja

CLASSICA linija

CRUSTICA linija
Rješenja

CRUSTICA linija

RYENA linija
Rješenja

RYENA linija

SWEETY linija
Rješenja

SWEETY linija

Prikazan je samo dio našeg asortimana, za više informacija kontaktirajte nas na prodaja@omrcen.hr

Rješenja nizozemskog proizvođača WERNER & PFLEIDERER HATON. 

BAGUETTA LINIJA - Specifični oblik duguljastih tipova proizvoda, kao baguett, ciabatta i ostali uglavnom mediteranski tipovi zahtijevaju liniju za oblikovanje s kojom će proizvodi biti što je moguće prirodnijeg izgleda, bez forsiranja okruglih proizvoda u željeni konačni oblik. Baguetta i Baguetta+ linije razvijene su da dobiju potpuno relaksirani krajnji proizvod, s otvorenom strukturom. S Baguetta linijom, završni proizvod ima konzistentnu težinu i oblik s minimalnim stresom po tijesto tijekom frkanja.

CLASSICA LINIJA - S Classica konceptom svaka pekara može proizvoditi širok raspon različitih vrsti kruhova visoke kvalitete u automatiziranom okruženju, u odnosu na veličinu pekare. Classica koncept nadograđuje se individualnim modulima tako da se može postići proizvodnja bilo koje vrste kruha. Ima jako puno raznih opcija koje se mogu odabrati za različite kapacitete, težine, oblike, različite procese u proizvodnji. Rezultat je širok raspon gotovih proizvoda.

CRUSTICA LINIJA - Crustica je automatizirana linija za obradu tijesta kojom se mogu obrađivati različiti tipovi tijesta, uključujući tijesta s dodanim sastojcima kao sir, rajčice, masline ili orašasti plodovi. Iako se uglavnom mediteranski tipovi kruha, kruhovi s kiselim tijestom ili više zrnati kruhovi prodaju po komadu, ne po težini, Crustica kontrolira težinu tijesta. To omogućava konstantni izlaz proizvoda i ponovnu reprodukciju. Opcija za kontrolu recepata omogućuje daljnu automatizaciju i visoku efikasnost.

RYENA LINIJA - Ryena linija je dobrodošao dodatak u slučaju kad se obrađuje meka vrsta pšeničnog ili raženog tijesta, brašnom od starih sorti žitarica. Tijesto bez intermedijalne fermentacije pažljivo se transportira na trakasti oblikovač prije daljnje obrade. S visokom točnošću u vaganju Ryena koncept može odraditi sve zahtjeve industrijske automatske proizvodne jedinice. Trakasto oblikovač nježno vodi pojedinačne komade tijesta s djelilice na frkalicu, tako da i tijesto s niskim udjelom glutena može zadržati oblik i veličinu.

SWEETY LINIJA - S većom potražnjom za slatkim proizvodima i biskvitima razvijena je i linija Sweety. Pekare koje traže više automatizirane učinkovitosti u proizvodnji mogu imati ogromne koristi od ove proizvodne linije visokog kapaciteta. Mogu se obrađivati razne vrste tijesta, kako slatkog tako i klasičnih tijesta za kruh.