Djelilice i oblikovači

Filteri
SOFT STAR PLUS
Djelilice i oblikovači

SOFT STAR PLUS

SOFT STAR CT
Djelilice i oblikovači

SOFT STAR CT

SOFT STAR CTi
Djelilice i oblikovači

SOFT STAR CTi

IMPERATOR CT II
Djelilice i oblikovači

IMPERATOR CT II

SUPERBA KOMPAKT
Djelilice i oblikovači

SUPERBA KOMPAKT

Prikazan je samo dio našeg asortimana, za više informacija kontaktirajte nas na prodaja@omrcen.hr

Djelilice i oblikovači njemačkog proizvođača WERNER & PFLEIDERER KEMPER. 

Djelilica i oblikovač tijesta SOFT STAR PLUS proizvodi kugle tijesta vrlo velike točnosti u težini. Obzirom na građu uređaja, može se oblikovati vrlo mekano tijesto. SOFT STAR PLUS je prvi i glavni uređaj u gradnji linija za peciva za industrijske potrebe.

Snažan uređaj SOFT STAR CT, djelilica i oblikovač proizvodi komade tijesta visoke kvalitete i točne odvage na posebno učinkovit način. Optimalno je dizajniran za make pekarske proizvode s visokim upijanjem vode i odmaranjem u posudi. Jednostavno rukovanje zahvaljujući dobroj ergonomiji uređaja, izvrsnom pristupačnošću u svrhu čišćenja i jednostavna zamjena dijelova upotpunjuju SOFT STAR CT profile. Sa snažnim pogonima i robusnim dizajnom SOFT STAR CT ispunjava sve zahtjeve koje zadaje rad u više smjena.

Osigurana najveća preciznost u proizvodnji peciva. SOFT STAR CTi uređaj osigurava ekstremnu točnost odvage (cca 99%) pri najvišoj kvaliteti i proizvodnju na sat do 36.000 komada. Održavanje i čišćenje je olakšano zbog odvajanja područja za obradu tijesta i pogonskog područja kao i kroz modularni dizajn stroja.

Već desetljećima IMPERATOR CT II je vrijedan partner u proizvodnji kruha. Danas, IMPERATOR CT II predstavlja pažljivo procesiranje tijesta i točnu težinu tjestenih komada s higijenskim CLEAN TEC dizajnom.

Trakastim oblikovačem SUPERBA KOMPAKT se postižu izvrsni rezultati i okruglog i duguljastog oblikovanja tijesta. Obzirom na mogućnost punjenja uređaja direktno s djelilice, vaša proizvodnja dobiva na kvaliteti i vremenu.