Linije

Linije njemačkog proizvođača WERNER & PFLEIDERER KEMPER. 

WP Kemper EVOLUTION DONUT & BERLINER LINE je savršeno usklađena za proizvodnju ringova od tijesta i kuglica. Odlučujuće značajke ovog sustava je njihova visoka funkcionalna pouzdanost, izvrsna profitabilnost te konstantna visoka kvaliteta proizvoda. Sustavi rade s KEMPER DOUGH BALL SYSTEM čija je središnja komponenta naša patentirana štanca za proizvodnju ringova tijesta za donute.

U fritezi LARGO S kombinira se dokazana Reimelt tehnologija s najnovijom tehnologijom WP Kemper, za izvanredne rezultate prženja na malom prostoru. Donuti i krafne prže se vrlo pažljivo i pouzdano u punom automatskom procesu. Robusni dizajn čini LARGO S dugoročnim pouzdanim partnerom.

LARGO friteza razvijena je kao snažan i pouzdan uređaj za pržene pekarske proizvode i slastice. Ovakva osjetljiva tijesta kao što su krafne i donuti, tretirana su naročito pažljivo na fritezi LARGO s mogućnošću prženja različitih veličina proizvoda i tipova. LARGO friteza uvijek odgovara vašim individualnim proizvodima i zahtjevima proizvodnje, energetski je učinkovita i vrlo laka za čišćenje.

Tradicionalne i klasične proizvode možete proizvoditi na samo jednoj liniji, iz razloga što se PANE KOMBI klasična linija za peciva puni trakom tijesta. Ova jedinstvena kombinacija znači pažljivo rukovanje tijestom, mekše proizvode nego na klasičnim linijama i lijepu otvorenu strukturu proizvoda.

Mekana, prethodno dignuta tijesta predstavljaju čisti užitak kao završnog proizvoda jer osiguravaju prirodni okus i super svježinu. PANE PUR, linija za proizvodnju tradicionalnih peciva, malih kruščića i pšeničnih kruhova od mekog tijesta daje tijestu poseban tretman koji održava otvorenu strukturu proizvoda.

Za procesiranje tijesta s dugim rokom odmaranja i visokim udjelom vode, razvijen je uređaj PANE. Može proizvoditi tradicionalne četvrtaste proizvode kao i okrugla peciva te bagete te razne kruhove i peciva od pšeničnog mekog tijesta. Modularni dizajn omogućuje prilagodbu linije prema promjenama na tržištu.

Poznavanje zahtjeva kupca i tehnička ekspertiza su bazne značajke modularne linije za peciva EVOLUTION. Fokus je na preciznoj obradi proizvoda, kao i na učinkovitom odgovoru na sezonske i dugoročne promjene tržišta. EVOLUTION je modularni koncept linije za danas i za budućnost – ekstremno fleksibilna, moćna, a istovremeno energetski optimizirana.

COMPACT linija za kruh proizvodi četvrtaste, okrugle i duguljaste kruhove na najmanjem mogućem prostoru. Linija se  sastoji od IMPERATOR CT II i SUPERBA KOMPAKT. IMPERATOR CT II osigurava točno dijeljeno tijesto na liniji dok SUPERBA KOMPAKT osigurava odlične rezultate oblikovanja.