MPT 3
Opis
Opis:
- razmak između vodilica za limove 600x400mm: 50 mm
- razmak između posuda 360x165xH125: 140 mm
- odmrzavanje: automatsko
- izmještena kondenzacijska jedinica
Količina i kvaliteta
Fleksibilan, modularan i praktičan za korištenje, TECNOCEL hladnjak ili zamrzivač dizajniran je za organiziranje pekarskih i slastičarskih pogona na najbolji mogući način. Naime, sustav distribucije pomaže zadržati svježinu i besprijekornu kvalitetu namirnica, poluproizvoda i gotovih proizvoda. TecnoCEL modularnost izrade olakšava jednostavnu integraciju u bilo koji okvir, a otvaranje u dva odjeljka svakog modula daje maksimalnu fleksibilnost za korisnika.
INTUITIVNE KONTROLE
Nova upravljačka ploča osjetljiva na dodir, jednostavna za korištenje, za pojednostavljenje operacija kontrole i programiranja. Omogućuje postavljanje temperature, vlažnosti (ako je instaliran), odabir kontinuiranog hlađenja, funkcije uštede energije i odmrzavanja.
Kontrolna ploča osjetljiva na dodir je predodređena za Modbus vezu, za industriju 4.0.
OPTIMALNO PROZRAČIVANJE
Inovativni unutarnji sustav prozračivanja TECNOMAC hladnjaka ili zamrzivača sprječava da hladan zrak direktno prelazi preko hrane, čime se eliminira rizik od gubitka vode iz proizvoda ili "učinak smrzavanja". Zrak se prenosi kroz okomite bočne kanale za savršenu ventilaciju.
HLADNJACI I ZAMRZIVAČI PO MJERI
TecnoCEL linija hladnjaka i zamrzivača može se prilagoditi specifičnim potrebama svakog korisnika. Osnovni model s dvoja vrata može se spojiti s drugim modulima, stvarajući jednu rashladnu ćeliju s najviše 8 vrata.
O proizvođaču Tecnomac, Castel MAC Srl
Tvrtka Castel Mac od vodećih talijanskih proizvođača uređaja za hlađenje, zamrzavanje i naglo zamrzavanje, zahvaljujući svom dobrom poznavanju i istraživanju različitih načina hlađenja. Castelmac svoje uređaje plasira u dvije divizije, Icematic i Tecnomac, koje su se s vremenom individualno razvile i profilirale, pa je tako danas Icematic tvrtka koja se bavi ledomatima, dok Tecnomac proizvodi rashladne uređaje namijenjene pekarstvu, slastičarstvu i ugostiteljstvu.