Osnivanje i djelatnost društva

Trgovačko društvo Omrčen promet d.o.o. osnovano je još 1994. godine i od tada posluje kao jedan od vodećih dobavljača profesionalne pekarske, gastro i slastičarske opreme. Servis opreme također predstavlja jednu od glavnih djelatnosti društva, a posebnu pažnju ulažemo u kontinuirano usavršavanje i edukaciju naših djelatnika.

 

Suradnja na svjetskom glasu

Stalnim razvijanjem i usavršavanjem te osluškivanjem tržišta, postali smo generalni zastupnici nekih od vodećih svjetskih proizvođača profesionalne pekarske, gastro i slastičarske opreme. Uspješnu suradnju izgradili smo u prodaji industrijskih linija za pekarstvo te manjih uređaja koji svoju namjenu pronalaze u pekarnicama, prodavaonicama, restoranima, hotelima i slastičarnicama.

 

 

  • 65+ zaposlenika
  • 25+ godina iskustva
  • 28 ovlaštenih zastupništva 

 

 

Od ideje do djela

Danas društvo ima veliki broj uspješno odrađenih projekata, od opremanja manjih proizvodnih prostora do realizacije velikih industrijskih postrojenja. Kako bi svojim kupcima pružili što kvalitetniju uslugu, uveli smo normu ISO 9001:2015, a naš individualni pristup svakom kupcu i pronalazak najboljih rješenja za njegove potrebe važna je odlika našeg društva.

 

Dođi, isprobaj, kupi!

U našoj testnoj kuhinji, u sjedištu društva, moguće je isprobati sve tehnike pripreme hrane koje suvremeno kulinarstvo danas nudi. Uz dobru volju i definiranu ideju o hrani naš tim posvetit će svakom potencijalnom partneru potpunu pažnju te staviti na raspolaganje svoje znanje, opremu i iskustvo radi uspješne poslovne suradnje.