Proizvodnja

Proizvodna radionica

OPĆENITO

Proizvodna radionica

U sjedištu društva nalazi se naša mala proizvodna radionica za velike stvari. Uz profesionalnu tehnologiju (strojeve i alate), znanja i vještine djelatnika te obradom različitih vrsta metala u stanju smo u potpunosti zaokružiti realizaciju vašeg proizvoda. Također, specijalizirali smo se za izradu transportnih traka za sve vrste industrija.

OPREMANJE RADIONICE

Tehnologije i alati

Proizvodni pogon opremljen je sa oko 30 strojeva potrebnih za kvalitetno obavljanje zadataka vezanih za obradu inoxa, željeza, aluminija te raznih vrsta traka. Uz ugodnu radnu atmosferu, svojim djelatnicima omogućili smo sav potreban alat kako bi u svakom trenutku mogli sudjelovati u ostvarivanju mnogih želja.

Proizvodnja

REALIZACIJA IDEJE

Proizvodni proces

Rezultat našeg proizvodnog stvaralaštva započinje idejom kupca pa gotov proizvod pokušavamo prilagoditi samoj ideji. Vješto oko i precizna ruka našeg stručnog tima, svaku ideju pretvori u jasan nacrt i upute za realizaciju ideje uz racionalnu iskoristivost vremena i materijala. Realizacija se postiže obradom materijala; rezanjem, brušenjem, savijanjem, zavarivanjem, spajanjem, prešanjem…

Proizvodnja

Proizvodni asortiman

GOTOVI PROIZVODI

Proizvodni asortiman

Proizvodni asortiman upotpunjavaju kondenzacijske nape, inox kolica za pekarstvo, inox stolovi, razne vrste stalaka, pekarskih limova i kalupa, a kako bi bili vodeći u opremanju prostora u području raznih vrsta industrija, usavršili smo se u izradi transportnih traka. Trake koje se koriste u prehrambenoj industriji udovoljavaju svim kriterijima HACCP sustava.