Servis

Servis i skladište rezervnih dijelova

OPĆENITO

Servisni odjel

Stalna briga o kupcima, timski rad i želja za novim znanjima i vještinama glavna su odlika našeg servisnog odjela. Uz otvoren pristup prema kupcu, stručna znanja i raspoloživu opremu možemo se pohvaliti velikim brojem uspješno odrađenih servisa, montaža i puštanja opreme u rad.

NAŠ SERVISNI TIM

Pomoć u svakom trenutku

Preko 50 servisera u 5 servisnih podružnica, Zagreb, Osijek, Poreč, Šibenik i Split kvalificirano je u područjima automatizacije, IT inženjeringa, elektrike, mehanike, elektronike, hidraulike i zračnog inženjeringa te sustava hlađenja. Brzinu usluge postižu sa 23 servisna vozila u potpunosti opremljena alatom i rezervnim dijelovima.

55

djelatnika u servisu

23

servisna vozila

5

servisnih podružnica

Servis

RAZVOJ NOVIH TEHNOLOGIJA

Servisna aplikacija - OSA

U skladu s trendovima u području informatike i automatizacije razvili smo Omrčen servisnu aplikaciju-OSA koja našim serviserima, ali i kupcima omogućava bolju organizaciju i analizu servisa. Brzo i efikasno dijeli informacije s kupcem i središnjim servisnim sustavom kako bi problem bio otklonjen u što kraćem roku.

Servis

Servis i skladište rezervnih dijelova

SKLADIŠTE

Skladište rezervnih dijelova

Učinkovitim rezultatima u odjelu servisa doprinosi i skladište s preko 20.000 rezervnih dijelova. Rezervni dijelovi skladište se u skladištima na lokaciji sjedišta društva te servisnih podružnica, ali su i sastavni dio svakog servisnog vozila. Na našim skladištima moguće je pronaći rezervne dijelove za servis sve prodane opreme.

Naše podružnice